Bygg och Anläggning

  • Branscher
  • Bygg och Anläggning

Bygg och Anläggning är en bransch som grundar sig mycket på projektbaserade uppdrag. Då behövs det duktiga och effektiva projektledare med spetskompetens inom branschen. Företaget måste också ha tillgång och kunskaper inom ny teknologi, säkerställa personal och ha affärssystem och uppföljning som är marknadsanpassat. Vidare så måste företagen kunna möta efterfrågan på marknaden samtidigt som det arbetar kostnadseffektivt.

Reko Consulting ordnar med bemanningen och rekryteringen för er. Vi mobiliserar våra resurser snabbt och väljer ut personal som passar er profil på pricken. Genom vår stora pool av arbetssökande, personal samt breda nätverk så kan vi snabbt bemanna, rekrytera och outsourca för er så att era projekt snabbt och effektivt kommer igång och avslutas med goda resultat.

Reko Consulting erbjuder också consulting för företag inom bygg – och anläggningsbranschen. Vi har verktygen och kunskapen för att hjälpa ditt företag att alltid ligga före i konkurrensen. Förutom praktisk kunskap och erfarenhet inom branschen så jobbar vi innovativt för att ta fram nya lösningar och metoder för att på så vis alltid säkra att våra kunder är starkaste och bäst förberedda för nya utvecklingar i samhället.

Följ Oss

Andra sätt att kontakta oss

För våra Bemanning & Rekryteringstjänster

För våra Consultingtjänster

Reko Consulting
Adress

Huvudkontor
Borgarfjordsgatan 6b
164 44, Kista

Besökstider
  • Mån-Tors

    08 - 17

  • Fre

    08 - 16

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
010 - 499 27 60

Följ oss

2023 © RekoConsulting AB. All rights reserved.