Bemanning

Erfarenhet inom bemanning och utbildning

Våra medarbetare har alla långa erfarenheter inom bemanning, rekrytering, omställning, konsultering och utbildning. Så när du väljer att samarbeta med oss får du en partner som både förstår dina behov samt förstår marknaden och branschen i sin helhet. Vi vet problemen kunder står inför och vi vet också lösningarna på dem.

Allt fler branscher går mer och mer över till projektbaserade arbetsformer, detta skapar en viss oförutsägbarhet vilket leder till svårigheter i planeringen men även anställningen av kompetent personal. Vi förstår detta och vet exakt hur vi ska rycka in med våra konsulter för att tillgodose behoven och lösa era problem. Du kan via oss alltså lösa dina problem kortsiktigt under projektets gång, men du kan också få en långsiktig partner som alltid tryggar dina behov, oavsett om det är för enstaka tidsbaserade projekt eller längre linjeverksamhet. Hos oss finner du en trygg partner som kvalitetssäkrar dina behov av personal.

När du väl har jobbat med oss en gång så kommer det bli ännu lättare att jobba med oss igen på grund av våra noggranna studier och lyhördhet gentemot dig som kund. Vi kommer då redan ha etablerat en god förståelse av dig och dina behov som kund och därmed snabbt kunna sätta in resurser som passar just dig.

Vår process för bemanning

Fråga oss om Bemanning och Rekrytering

Ta kontakt med oss genom att fylla i formuläret eller ringa oss på 010 - 499 27 60, så kommer vi att höra av oss så fort vi kan.

Fördelarna med att bemanna från oss

När du hyr in personal från oss får du större flexibilitet och utrymme att manövrera personalkostnader. Du kan också snabbt få in kompetent personal som du saknar, detta för att vi redan har gått igenom hela processen med att hitta rätt personal och handplockat de som passar era kravprofiler. Du kan också snabbt behöva få in extra personal med rätt kunskap och kompetens vid tex. sjukdom eller föräldraledighet utav ordinarie personal. Att då hitta en ny person som ska fylla den luckan kan vara både resurskrävande men även ta lång tid. Vi ordnar detta snabbt och kostnadseffektivt för er.

Vi har dessutom ett väldigt stort nätverk av konsulter, kandidater, profiler i näringslivet, andra bolag, investerare, akademiker och fler. Skulle vi själva inte ha passande kandidater i vår pool så kan vi snabbt genom vårt breda nätverk söka och få in rätt och kompetent personal utan fördröjningar eller komplikationer.

Marknaden är inte heller alltid stabil, låg och högkonjunkturer byter om varandra och internationella händelser påverkar våra marknaden med. Då är vi en bra lösning för er för att få det att fungera under turbulenta tider.

Kompetens - och Nöjdhetsgaranti

Trygghet

Vi är ett bemannings - och konsultföretag som förstår hur din bransch fungerar och vad som krävs av personalen som ska jobba hos er. Vi är noggranna när vi rekryterar och ser till att våra konsulter alltid är väl förberedda inför uppdragen. Vår nöjdhetsgaranti förutsätter att vi aldrig slappnar av när vi väl har hyrt ut personal till en kund. Vi ser till att alltid följa upp personalen samt ha god kontakt med kunden för att på så vis alltid vara redo att ytterligare träna eller byta ut personalen ifall du inte är nöjd.

Vi jobbar för att vara lyhörda både med personal och kund för att alltid se till att rätt person är på rätt plats. För oss är det viktigt att vår personal och våra kunder känner sig helt trygga med arbetsdynamiken. Därför är vi lyhörda med både vad du som kund har för krav och vad vår personal har förmågan till att leverera. Vi lyssnar därför inte bara på vad ni säger, vi studerar era profiler noggrant för att alltid kunna garantera trygghet för alla parter.

Med oss hyr du alltså in personal som noggrant är utvalda utifrån ditt företags profil. Innan vi skickar ut en konsult till dig så ser vi till att ha samtalat med er och därefter studera era behov noggrant för att garantera att valet av konsult ska passa just er. Oavsett hur länge ni avser att hyra in personal från oss garanterar vi att personalen som ni får ska fylla exakt de behov som ni har och med relevant kompetens.

Hos oss hittar ni personal med spetskompetens inom just det som ni söker. Detta för att vi inte endast tittar på profiler och kompetens utan vi ser till att träna in personalen innan vi skickar dem till er. Om ni därför till exempel använder er av ett speciellt verktyg som är ovanligt inom er bransch så kan vi be om att få låna det verktyget för att träna upp våra konsulter innan vi skickar dem till er. På så vis garanterar vi att personalen som kommer till er än tränade i era system direkt och att ni inte behöver spendera tid och resurser på att träna upp dem. Vi följer också alltid upp arbetet som våra konsulter gör utefter tydliga mätkriterier tillsammans med er för att garantera ett lyckat resultat.

Vi tittar även på övrig personal hos er och hur vår personal interagerar med dem. För oss är det viktigt att du och dina anställda känner er trygga och trivs med personalen som vi skickar till er. Just känslan av trygghet är extra viktigt inom vissa branscher där tillit och förtroende till kollegor är av fundamental karaktär. Vi kvalitetssäkrar vår personals arbete genom att kontinuerligt följa upp deras arbete, hålla kontakt med er som kunder samt är lyhörda för hur vår personal pratar om relationen till er personal.

När arbetstagare och arbetsgivare trivs bra på jobbet och med varandra så presterar hela bolaget bättre. Just därför är tryggheten hos alla parter av extra viktig karaktär för oss. Vi tittar med andra ord inte bara på vår personals kompetens, vi ser till att matcha deras profiler och personligheter med rätt jobb och arbetsplats.


Reko Consulting
Adress

Huvudkontor
Borgarfjordsgatan 6b
164 44, Kista

Besökstider
  • Mån-Tors

    08 - 17

  • Fre

    08 - 16

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
010 - 499 27 60

Följ oss

2023 © RekoConsulting AB. All rights reserved.