För en bättre framtid tillsammans

Vilka Är Vi?

Reko Consulting drivs av personer med bakgrund inom företagsrådgivning, bemanning, rekrytering samt omställning. Tillsammans har vi över 25 års erfarenhet inom relevanta områden som gör oss till ett ovanligt starkt företag. Vi vet hur vi ska tillgodose både våra kunders och konsulters behov, och vi vet hur det ska göras på bästa sätt. På grund av vår starka grund och kunskap inom relevanta industrier kan vi erbjuda våra kunder den bästa servicen. Vi täcker företagens behov av bemanning, rekrytering, omställning och konsultering. Våra medarbetare är branschexperter som kan tillföra ditt företag just den arbetskraft, kompetens eller expertis som du letar efter.

Vi är också väldigt måna om att våra konsulter är de bästa på marknaden samt utvecklar sina kompetenser och potential hos oss. Därför ger vi alltid våra konsulter rätt träning och utbildning innan våra uppdrag. Och vi ser alltid till att anpassa valet av konsulter utifrån kundens profil, behov och krav. Vi utmärker oss helt enkelt med vår kvalité och omsorg för både våra kunder och konsulter.

Vår Vision

Vår vision är bidra till ett Sverige där kompetens och färdigheter tas tillvara på. Där varje person befinner sig på rätt plats och på rätt jobb. Där varje arbetsgivare kan finna personal som precis passar deras profil, och där varje företag når sin fulla potential och blir en del av ett alltmer framgångsrikt och konkurrenskraftigt Sverige.

Vår vision inom företagsrådgivning är att vi ska vara det första valet när företag står inför svårigheter, vill omstrukturera eller expandera. Vi ska vara det självklara valet när andra företag behöver hyra in extern expertis. Vi ska också vara det första valet när företag behöver skära ner och omstrukturera. Vi vill bli igenkända som det företag som rycker in och skapar möjligheter för andra.

Vår vision för jobbsökande är att bli det företag som är bäst på att matcha rätt man med rätt jobb, med bredast nätverk och engagemang där ingen annan tänkt på. Vi vill att jobbsökande ska känna sig sedda och hörda när de söker jobb hos oss. Vi vill också vara det företag där jobbsökande kan utvecklas både före och efter det att de hittat jobb genom oss. Genom ett aktivt engagemang, coaching, hjälp med CV och mer så hoppas vi att varje jobbsökande hittar rätt och snabbt via våra tjänster och kanaler.

Vår vision inom bemanning och rekrytering är att alltid uppdra rätt person för rätt företag. Vi är noggranna med att varenda en av våra konsulter passar våra kunders profiler på pricken. Vi vill vara det företag som levererar 100% nöjdhet från våra kunder. Våra kunder ska alltid veta, före det att de hyr tjänster och personal från oss, att de kommer bli nöjda. Vi vill inte vara det företag som bemannar och rekryterar flest konsulter, utan vi vill vara det företag som alltid bemannar och rekryterar rätt personal för våra kunder.

Vår vision inom vårt sociala engagemang är att bli förebilder för andra företag att härma och ta efter vad gäller vårt sociala engagemang. Vart vi än träder in i för marknad så ska andra företag inspireras men även känna sig nervösa av vårt engagemang och aktiva deltagande för ett bättre Sverige. Vår genuina önskan och strävan är att bidra till ett bättre Sverige.

Vi ska helt enkelt sticka ut och inte för att vi tjänar mest eller har flest kunder, utan för att när vi väl får in kunder och konsulter så ska de genast känna att vi är det bästa alternativet.

Vi ser till att varenda CV som skickas in till oss kollas igenom och att vi ger respons till alla arbetssökande. Vi ser också till att varje kund som söker våra tjänster ska få exakt det de letar efter oavsett om det är inom företagsrådgivning, bemanning, rekrytering eller omställning.

Varför Välja Oss?

Reko Consultings breda nätverk och sakkunniga experter möjliggör för såväl jobbsökare som företag att hitta rätt snabbt och effektivt.

Vill ni som företag omstrukturera, expandera eller till och med skära ner behöver ni inte gå igenom dyra processer eller metoder som slukar resurser men ger små resultat. Våra experter med spetskompetens inom olika industrier rycker snabbt in för att hjälpa er att snabbt komma på fötter i den mest kritiska perioden.

Som arbetsgivare behöver du inte längre gå igenom hundratals CV och spendera timme efter timme på intervjuer, genom vår pool av arbetssökande där vi redan har filtrerat och kategoriserat alla ansökningar i adekvata kategorier så tar vi fram rätt person åt er direkt. Skulle vi inte redan ha rätt person hos oss så kommer vi hitta en via vårt nätverk. Vi garanterar hög kvalité och snabba tjänster.

Som arbetssökande garanterar vi snabb utslussning till arbetslivet och det jobb som passar dig bäst. Med oss får du förbättra ditt CV, personliga brev och träna dina förmågor att tala inför arbetsintervjuer.

Slutligen är vårt sociala arbete unikt. Genom vårt breda nätverk och sociala engagemang så är vi en del av hela samhällets utveckling, inte bara inom näringslivet. Vi jobbar för att alla våra konsulter, kunder och samhället i övrigt ska få det bättre. Vi ser ett värde i att vara en pusselbit av en större framgångssaga i det svenska arbetslivet.

Let’s work together

Har du frågor och funderingar som rör ditt företag? Är du intresserad av våra tjänster och produkter? Välkommen att kontakta oss!.


Våra Tjänster

Vi hjälper både individer och företag att nå sina fulla potential. Läs mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Reko Consulting
Adress

Huvudkontor
Borgarfjordsgatan 6b
164 44, Kista

Besökstider
  • Mån-Tors

    08 - 17

  • Fre

    08 - 16

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
010 - 499 27 60

Följ oss

2023 © RekoConsulting AB. All rights reserved.