Företagsorganisation

  • Branscher
  • Företagsorganisation

Många gånger behöver företag omorganisera sig för att kunna möta de nya utmaningarna som de står inför, eller för att nå sina mål effektivt. Det kan vara småföretagare som gått in i en ny fas och vill expandera, eller stora företag som behöver effektivisera sina verksamheter eller kostnadseffektivisera administrationen.
Nya metoder för organisering, administrering, HR och ledarskap dyker upp med jämna mellanrum i takt med att forskningen och erfarenheterna ökar. Vi är idag mer medvetna än någonsin om vikten av en god företagsorganisation och hur det kan vara skillnaden mellan att vara ett medelstort företag till att bli ett nationellt eller internationellt erkänt företag i sin bransch. Och det är inte bara metoderna som förändras och utvecklas, utan även verktygen. Nya teknologiska lösningar kommer hela tiden för att förbättra och effektivisera företagsorganisationen, och de företag som är snabbast på att inse detta är också många gånger de företag som går starkast framåt i den nya tiden. Exempel på detta är hur börshandeln radikalt har förändrats från att först ha skett med telefon, för att därefter digitaliseras, för att sedan förstärkas med artificiell intelligens och nu bli tillgänglig via appar på telefoner. Finansvärlden har således förändrats radikalt bara de senaste trettio åren, och de företag som tidigt insåg att den nya teknologin också kommer att förändra förutsättningarna för handeln är också idag de ledande aktörerna på marknaden. 

Reko Consulting hjälper företag som kört fast i sin organisation, eller som vill förändra och expandera men inte vet hur eller vart de ska jobba. Vi hjälper även företag med att snabbt identifiera nya och effektivare metoder, strategier samt teknologier för att därefter ta fram planer för att förändra sitt eget företag med det. Vi hjälper företag med att förstå sig själva och sin egen realistiska förmåga till förändring och expandering. Ibland kan det vara så att företags och affärsmodellen måste förändras i grunden. Vi hjälper till med allt detta. Oavsett utmaningen så är vi säkra på att vi har rätt kunskap, kompetens och erfarenhet för att bistå med alla verktyg och hjälp som företag behöver inom sin organisation.

Följ Oss

Andra sätt att kontakta oss

För våra Bemanning & Rekryteringstjänster

För våra Consultingtjänster

Reko Consulting
Adress

Huvudkontor
Borgarfjordsgatan 6b
164 44, Kista

Besökstider
  • Mån-Tors

    08 - 17

  • Fre

    08 - 16

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
010 - 499 27 60

Följ oss

2023 © RekoConsulting AB. All rights reserved.