Ekonomi och Finans

  • Branscher
  • Ekonomi och Finans

Alla företag behöver effektiva ekonomiska system och modeller för att operera och växa. Dock kan det vara svårt ibland att hitta rätt lösning eller verktyg för sitt företag. Små företag behöver till exempel inte överkomplicerade system och processer medan stora företag behöver hela avdelningar och en mängd av olika verktyg för att få det att fungera. Ny teknologi inom ekonomi och finanssystem dyker upp hela tiden som inte bara effektiviserar men även ger konkurrensfördelar gentemot andra aktörer på marknaden. Då är det viktigt att som företag hänga med för att alltid vara på fronten av utvecklingen och effektiviteten. Inte allt för ofta så är det ett företags ineffektiva affärsprocess eller brist på adekvata verktyg som leder till svårigheter att skala upp eller expandera sin verksamhet.
Ibland kan det också vara effektivare och mer prisvärt att outsourca vissa tjänster som till exempel bokföring till andra bolag. Istället för att anställa dyr personal eller betala för dyra verktyg så kan man enkelt via andra bolag lösa delar av sin verksamhet mer effektivt och mer prisvärt. Vi hjälper dig med att analyser och identifiera ifall ett sådant behov skulle föreligga samt hjälper till att hitta partners som kommer med lösningarna.


Vi på Reko Consulting hjälper  våra kunder att forma sina bolag rätt, ta fram rätt strategier, processer och verktyg för att nå sina mål. Vi consultar inom allt från risk management, regelverk, kollektivavtal, fintech, bokföring, skatterådgivning, nya innovationer samt digital säkerhet.

Vi har förmågan, personalen, kunskapen och kompetensen att hjälper andra företag med det mesta som faller in under företagets ekonomi och finanser.

Förutom våra renodlade consultingtjänster så erbjuder vi även att bemanna och rekrytera åt er. Vi har en pool av duktiga experter inom Ekonomi och Finans som är redo att rycka in där det behövs. Vi jobbar även med andra partners och frilansare som vi snabbt kan kalla in för att täcka alla era behov i alla tider.

Följ Oss

Andra sätt att kontakta oss

För våra Bemanning & Rekryteringstjänster

För våra Consultingtjänster

Reko Consulting
Adress

Huvudkontor
Borgarfjordsgatan 6b
164 44, Kista

Besökstider
  • Mån-Tors

    08 - 17

  • Fre

    08 - 16

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
010 - 499 27 60

Följ oss

2023 © RekoConsulting AB. All rights reserved.