Sälj och Marknadsföring

  • Branscher
  • Sälj och Marknadsföring

Alla företag måste hitta kanaler för att sälja sina produkter och tjänster. Dessa kanaler hittas via effektiva och framgångsrika marknadsföringsmetoder. Men det är inte alltid så att företag har tid eller resurser för att själva hitta rätt marknadsföringsmetod eller rätt personal för det. Även stora företag kan ibland ha bekymmer med att marknadsföra sina produkter rätt och kan behöva både hyra in personal tillfälligt eller få stöd och hjälp av experter för det. Att ta fram rätt typ av marknadsföringsmaterial, grafiska designer och pricka rätt gentemot målgruppen är i sig själv en konst som även de mest rutinerade kan missbedöma ibland. 

Att jobba med säljande verksamhet är också tids – och resurskrävande. Det gäller också att veta vart man som företagare ska leta och vilka som ska ringas. Sådant kräver både insikt i marknaden och aktörerna som finns men även tillgång till rätt typ av verktyg. Nuförtiden finns det väldigt avancerade och utvecklade mjukvaror och andra typer av verktyg som underlättar och möjliggör säljprocessen. Det är därför viktigt att hitta dessa verktyg och veta vilka som passar ens företag bäst. 

Företag kan också periodvis behöva höja tempot på sitt sälj och marknadsföring. Det kan vara inför lansering av nya produkter eller tjänster. Det kan också vara för att pröva på att nå ut till nya målgrupper eller marknader. Då kan det bli en dyr lösning att själv anställa sälj – och marknadsföringspersonal. Reko Consulting löser då detta åt er genom att bemanna eller rekrytera marknadens vassaste säljare och marknadsförare. Vi mobiliserar våra humana resurser som kommer till ert företag och maximerar er sälj – och marknadsföringsförmåga under exakt just den perioden som ni behöver det. Behöver ni outsourca den delen av er verksamhet i sin helhet så ordnar vi det med.

Vi på Reko Consulting hjälper till allt från rådgivning och formning av marknadsföringsmaterial och kampanjer, hjälp med strategier och verktyg för att nå ut till målgruppen och få en effektiv sälj samt bemanning och rekrytering av duktiga säljare och marknadsförare.

Följ Oss

Andra sätt att kontakta oss

För våra Bemanning & Rekryteringstjänster

För våra Consultingtjänster

Reko Consulting
Adress

Huvudkontor
Borgarfjordsgatan 6b
164 44, Kista

Besökstider
  • Mån-Tors

    08 - 17

  • Fre

    08 - 16

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
010 - 499 27 60

Följ oss

2023 © RekoConsulting AB. All rights reserved.