Socialt Arbete

Socialt Arbete

Reko Consultings vision är att göra vardagen bättre för alla i Sverige. Vi tror på socialt engagemang och framtiden.
Var och en har förmågan att bidra till samhällets bästa. Vi ser potentialen i folket till innovativa samhällslösningar. En del av vårt arbete är därför mentorskap för nya entreprenörer, kurser och utbildningar, stöd och expertis för våra lokalsamhällen och studieassistans för framtidens unga.

Mentorskap och affärscoaching

Är du en aspirerande entreprenör och vill starta eget? Med Reko Consulting får du rådgivning, mentorskap och coaching under din företagsuppstart. Rätt stöd och råd för nya företagare kan vara avgörande för ett företag att lyckas tidigt. Via oss får ni helt kostnadsfria kurser inom finans och entreprenörskap!

Studieassistans & läxhjälp

Är du förälder och ser att ditt barn har ett behov av läxhjälp utanför hemmet? Eller är du ungdom som behöver extra stöd med studierna? Vill du själv driva läxhjälpsverksamhet? Hos oss får du hjälp med allt detta. Vi har duktiga och pedagogiska studiecoacher med våra lokaler tillgängliga för studieassistans. Vi bistår även med stöd för andra att starta och driva läxhjälpsgrupper.

Startup och Investeringar

Är du i starten av din verksamhet eller vill expandera och saknar kapital? Det är inte alltid lätt att komma i gång med verksamheten då det ibland krävs en större summa startkapital och tillgång till bland annat nätverk och branschexpert. Hos oss kan du söka investerare där vi hjälper dig att pitcha din verksamhet för viktiga aktörer inom näringslivet. Vi hjälper dig med att hitta rätt kontakter för din verksamhet som kan vara dig till nytta för att komma igång eller expandera. Vi hjälper dig även med att gå igenom dina strategier för ditt startup samt gör analyser för att du ska kunna ta mer informerade beslut om ditt företags framtid.

Statliga, kommunala och lokala aktörer

Är du en statlig, kommunal eller lokal aktör som behöver hjälp med att driva projekt, nå personer i en målgrupp eller få hjälp med en uppsökande verksamhet? Vi på Reko Consulting hjälper er med att nå era mål med vår expertis, tjänster och personal. Genom vår kompetens och breda nätverk kan vi snabbt mobilisera för att stödja statliga aktörer där ni behöver civilsamhället och näringslivets hjälp som mest.

Tolkning

I dagens globaliserade värld och mångkulturella Sverige är behovet av tolkning alltid aktuellt. Det kan vara för att hjälpa och stödja nyanlända eller vid internationella kontakter där det finns en språkbarriär. Även om engelskan idag är ett internationellt lingua franca så är behovet av tolkning fortfarande väldigt stort. Det är heller inte alltid lätt att hitta bra tolkar och när man väl gör det så är det oftast väldigt dyrt. Reko Consulting hjälper dig med att hitta bra tolkar med lägre löneanspråk. Inom vissa branscher såsom flyktinghjälp eller sjuka och svaga så har vi även möjlighet att erbjuda kostnadsfri tolkning.

Ungdomsverksamheten

Fritidsgårdar, sportklubbar och andra ungdomsverksamheter är viktiga funktioner i vårt samhälle för att sysselsätta ungdomar till att engagera sig i konstruktiva och produktiva aktiviteter. För oss på Reko Consulting är det viktigt att delta i detta och hjälpa och stötta dessa verksamheter. Barn och ungdomar är Sveriges framtid, det är därför viktigt att vi lägger resurser på verksamheter som tillför en positiv utveckling för unga. På Reko Consulting erbjuder vi hjälp att utveckla och förbättra dessa verksamheter. Vi kan också hjälpa till med att hitta sponsorer eller andra som stöttar ungdomsverksamheter. Vi bidrar även med föreläsare och utbildare som besöker verksamheterna för att hjälpa till ungdomarnas kunskapsutveckling.

Vill du bli en samarbetspartner eller ta del av vårt sociala arbete?

Är du en lokal, statlig eller privat aktör som behöver hjälp med er verksamhet? Eller har du idéer och förslag på andra samarbetsförslag än de vi har nämnt ovan? Tveka inte att höra av er till oss för att berätta mer. Vi är öppna för alla möjliga projekt som syftar till att förbättra och stärka det svenska samhället.

Reko Consulting
Adress

Huvudkontor
Borgarfjordsgatan 6b
164 44, Kista

Besökstider
  • Mån-Tors

    08 - 17

  • Fre

    08 - 16

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
010 - 499 27 60

Följ oss

2023 © RekoConsulting AB. All rights reserved.