Rekrytering

Rekrytering

Att rekrytera ny personal är resurskrävande, tidskrävande och kräver rekryterare med erfarenhet, branschkunskap och god förståelse för människor och organisation. Det är inte alltid som företag har tiden eller kompetensen för att effektivt och framgångsrikt rekrytera ny personal. Vi på Reko Consulting ordnar detta för dig som företagare. Genom oss kommer du kunna hitta exakt de personal som du söker efter. Våra rekryterare har mångårig erfarenhet med rekrytering och är alla kunniga inom relevanta branscher. Detta gör att de kan ställa rätt frågor och snabbt sortera ut de kandidater som verkligen har kompetens och passar er profil från övriga kandidater. Genom vår noggranna metodik där vi använder frågor som systematiskt ställs för att sortera ut de starkare och mer kompetenta kandidaterna från de övriga kan vi snabbt men effektivt rekrytera just de som du som arbetsgivare söker efter. Vi utgår också från ett mänskligt perspektiv när vi rekryterar och försöker se människorna bakom profilerna. Detta är extra viktigt då vi tror på att personal som trivs med varandra också är mer effektiva och produktiva. Därför är det viktigt att vi rekryterar personal som inte bara har det där lilla extra vad gäller kunskap och kompetens, men som även passar bra in i arbetsplatsen med övriga kollegor. Vi tittar därför på helheten och inte bara på kandidaten. Innan vi ens påbörjar rekryteringsprocessen så kommer vi studera er som kund, er arbetsplats, rutiner samt vad för kultur som ni har på företaget. På så vis kommer vi kunna matcha exakt rätt kandidat med er profil så att ni som kunder alltid blir nöjda.

I vår rekryteringsprocess så följer vi upp kandidaten i upp till tre månader efter anställning hos er för att säkerställa att ni som kund är nöjda med er nya personal. Under denna period så ger vi er vår nöjdhetsgaranti att ordna med ny personal ifall olyckan skulle vara framme och vi rekryterar någon som inte riktigt visade sig passa er så har vi en nöjdhetsgaranti. Vi kommer då omedelbart rekrytera ny personal åt er utan extra kostnader så att ni kan byta ut personalen som inte passade hos er. Hos oss kan ni lita på att ni alltid får det ni letar efter, och att vi alltid kommer leverera det vi har lovat er.

Så här ser rekryteringsprocessen ut

Fråga oss om Bemanning och Rekrytering

Ta kontakt med oss genom att fylla i formuläret eller ringa oss på 010 - 499 27 60, så kommer vi att höra av oss så fort vi kan.


Reko Consulting
Adress

Huvudkontor
Borgarfjordsgatan 6b
164 44, Kista

Besökstider
  • Mån-Tors

    08 - 17

  • Fre

    08 - 16

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
010 - 499 27 60

Följ oss

2023 © RekoConsulting AB. All rights reserved.