Luta dig tillbaka, vi gör jobbet

Consulting


Economic Consulting

Strategic Consulting

Digitalisering

Framtidens bolag är digitala, var en del av framtiden

Kundrelation

Dina kunder är en viktig del av din verksamhet, låt dem också veta det

Hållbarhet

Ett hållbart näringsliv ger ett hållbart samhälle. Ett hållbart samhället ger en tryggare framtid

Omställning

Världen förändras, därför måste företagen också förändras. Vänta inte med förändringen

Vem vill du vara i morgon?

Vi lever i en tid där världen förändras i en allt snabbare takt. Ny teknologi, ny banbrytande forskning men även nya vanor och trender påverkar oss alla. Inte minst påverkas företagen och hur de jobbar. Nya förutsättningar kräver också att du som företagare ändras i takt med förändringarna och inte fastnar i gammalt tänk. Bara för att något en gång i tiden fungerade väldigt bra så betyder det inte att det fortsättningsvis kommer att göra det.

Att ta sig an dessa nya förändringar och tänka om, tänka nytt, kan vara svårt men högst nödvändigt för att du och ditt företag ska gå ur starka i de nya tiderna. Det är inte heller alltid lätt att förstå de nya förändringarna och identifiera de kritiska områden som du och ditt företag måste förändra. Det är där vi på Reko Consulting kommer in och hjälper dig med att både förstå och ta fram strategier för de förändringar i ditt företag som är nödvändiga.

Det kan vara hjälp med att ta fram nya metoder, plattformar eller tekniker för företagets ekonomi och räkenskaper. Det kan också vara nya metoder för att nå ut och interagera med dina kunder och målgrupp som du inte kände till fanns. Möjligheterna är många och förändringarna är nödvändiga. Vi är här för att möjliggöra detta för dig.

Hur gör vi?

På Reko Consulting hjälper vi dig med att hitta nya tjänster och verktyg för att modernisera och effektivisera företagets arbetsmetoder. Exempel på det kan vara att byta ut utdaterade lönesystem mot nyare, effektivare, system. Vi hjälper dig med att identifiera just ditt företags behov och vilken tjänst som passar er bäst. Vi har koll på marknadens verktyg och kan identifiera de tjänster och verktyg som kommer att effektivisera era arbetsprocesser samt kostnadseffektivisera era ekonomiska system. Vi tittar även på ert behov av att automatisera era finansiella system och instrument för att på så vis frigöra resurser. Resurser som då kan användas för att förbättra eller expandera företagets verksamheter.

Intresseanmälan

Har du frågor och funderingar som rör ditt företag? Är du intresserad av våra tjänster och produkter? Välkommen att kontakta oss!


Reko Consulting
Adress

Huvudkontor
Borgarfjordsgatan 6b
164 44, Kista

Besökstider
  • Mån-Tors

    08 - 17

  • Fre

    08 - 16

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
010 - 499 27 60

Följ oss

2023 © RekoConsulting AB. All rights reserved.