Bokföring & Redovisning

Stora Företag

För stora företag och institutioner

Små och medelstora företag

För små och medelstora företag

Offentlig och ideell sektor

För ideella sektorn, kommuner och regioner

Luta dig tillbaka och låt våra experter göra jobbet åt dig

Att sköta ett företags ekonomiska administration är tidskrävande och tar tid och resurser som kan läggas på att förbättra och utveckla sina produkter och tjänster i stället. Genom att hyra in en av våra konsulter så får du avlastning kring det dagliga ekonomiarbetet utefter de behov som du har. Du kanske inte behöver expertis och avlastning inom allt vad gäller er ekonomiarbete, vi skräddarsyr de tjänster och expertis som just ditt företag behöver. Vi kan hjälpa dig med all administration; Redovisning, Bokföring, fakturering, lönehantering, bokslut samt ta fram visuella rapporter med mera. Fördelen är också att du kommer få en expert som du alltid kan vända dig till, när du vill. Vår konsult kommer kunna hjälpa dig med att ta fram nya lösningar, förbättra och effektivisera ditt företags ekonomi och processer. 

Vi Erbjuder

Effektiva och moderna lösningar

Senaste verktygen för daglig ekonomiadministration
Molnbaserade tjänster
Effektiva lönesystem

Dagligt stöd

Egen redovisningskonsult
Professionell och visuell rapportering
Rådgivning och expertis on-demand

Personlig service

Skräddarsydda lösningar för just ditt företag och dina behov
Konkurrenskraftiga priser
Helhetslösning ifall så önskas

Tjänster på dina villkor

Att vara kund hos Reko Consulting ska inte innebära ändrade rutiner eller sätt att jobba, om du inte vill det. Därför så skräddarsyr vi våra tjänster så att du ska kunna driva ditt företag precis så som du vill och utefter dina förutsättningar. Vi kan till exempel skapa dina fakturor direkt i våra system eller om du föredrar så kan du göra det själv och sedan skicka dem till oss. Vill du att vi hanterar din post och leverantörsfakturor så gör vi det med. Med din egen redovisningskonsult hos oss kan du känna dig trygg med att vi har full koll på ditt företag. Konsulten kommer också alltid vara tillgänglig för att ge stöd, råd och support i allt möjligt som rör ditt bolag, utan dolda avgifter eller extra kostnader. 

Vi tror på personlig service, därför så kommer vi alltid vara tillgängliga per telefon, mail eller för att mötas. Eftersom vi jobbar mycket digitalt så spelar det ingen roll vart ditt företag finns, oavsett plats så är vi tillgängliga.

Intresseanmälan

Har du frågor och funderingar som rör ditt företag? Är du intresserad av våra tjänster och produkter? Välkommen att kontakta oss!


Reko Consulting
Adress

Huvudkontor
Borgarfjordsgatan 6b
164 44, Kista

Besökstider
  • Mån-Tors

    08 - 17

  • Fre

    08 - 16

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
010 - 499 27 60

Följ oss

2023 © RekoConsulting AB. All rights reserved.