Kundreskontra

En kundreskontra är en databas över ditt företags kundfakturor. Med en kundreskontra kan du se huruvida en faktura är betald, obetald eller förfallen. Du får också en snabb överblick över alla företagets producerade fakturor och även se alla övriga dokument som är kopplade till fakturan. Du kan även ändra uppgifter så som faktura – och betaluppgifter, sortera fakturor efter datum, kund, belopp, nummer och annat direkt i reskontran. I kundreskontran finns även kundens alla uppgifter och även redigera dem. Genom ett digitaliserat kundreskontra kan du med snabba val sortera och få överblick på alla fakturor från en och samma kund tex. Eller fakturor som producerats under en viss specifik period. Du kan också få en snabb överblick över alla obetalda fakturor. Det är helt enkelt ett väldigt effektivt system att snabbt få överblick över dina kundfakturor.

Med Reko Consulting så tar vi fram moderna och digitala kundreskontra för ditt företag med våra världsledande tredjepartssystem. Med oss får du en modern och effektiv överblick över alla dina fakturor.

Intresseanmälan

Har du frågor och funderingar som rör ditt företag? Är du intresserad av våra tjänster och produkter? Välkommen att kontakta oss!


Reko Consulting
Adress

Huvudkontor
Borgarfjordsgatan 6b
164 44, Kista

Besökstider
  • Mån-Tors

    08 - 17

  • Fre

    08 - 16

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
010 - 499 27 60

Följ oss

2023 © RekoConsulting AB. All rights reserved.