Redovisning

Reko Consulting jobbar brett inom samtliga redovisningsområden. Våra konsulter är experter inom sina områden som med noggrannhet och omsorg kommer att hjälpa er med all er redovisning. Vi på Reko Consulting bryr oss om våra kunder, därför så har vi en nöjdhetsgaranti där vi säkrar att du som kund alltid blir nöjd med våra tjänster.

Bland våra redovisningstjänster

 1.     Ekonomi – och verksamhetsstyrning

Vi hjälper ditt företag att nå de utsatta målen. Vi går igenom ditt företags produkter och tjänster, priser och möjlighet till justeringar och förbättringar. Vi analyserar kassaflödet och ser huruvida det finns utrymme för mer intäkter eller minskade kostnader. vi tittar på huruvida det behövs göras investeringar, vi gör nyckeltalsanalyser, marknadsundersökningar och branschjämförelser. Vi budgeterar olika projekt och kommer med förslag på förbättringsarbete eller nya effektivare verktyg och system. Våra duktiga och erfarna konsulter kommer se till att ditt företag kostnadseffektiviseras och ökar sina intäkter.

 1.     Extern Revision

Genom våra samarbetspartners som är branschledande med mångårig erfarenhet kan vi erbjuda revisionstjänster då ni behöver det.

 1. Löpande redovisning 

Våra redovisningskonsulter gör det mesta av det praktiska arbetet för er med företagets redovisning under året. In- och utbetalningar, fakturor, kvitton, bokföring med mera. All information och underlag digitaliseras i våra system, sparas i molntjänster samt sparas som papperskopior i pärmar och mappar. 

 1. Delårsrapport

Ifall du driver ett stort bolag och enligt lagen måste göra delårsrapporter för din verksamhet så ordnar vi det med. Våra konsulter kommer se till att era delårsrapporter hålla standarden för god redovisningssed samt följer alla regler och lagar som gäller.

 1. Bokslut och Årsredovisning

Oavsett om ni behöver ordna med er bosklut eller årsredovisning så kommer våra konsulter att förbereda inför det i god tid. När tiden börjar närma sig för rapporterna så kommer de påbörja sitt noggranna arbete med att stämma av alla konton, inventeringar, samla in fakturor, gå igenom leverantörsfakturor med mera.

Våra konsulter kommer att genomföra balansräkningen, resultaträkningen, förvaltningsberättelsen, noterna och kassaflödesanalysen. Du kan lugnt luta dig tillbaka och vara säker på att experter inom området sköter allt åt dig i andan av en god redovisningssed samt i enlighet med gällande lagar och regler.

 1. Rådgivning

Ifall du hellre vill sköta den löpande redovisningen själv så kan vi även där erbjuda rådgivning. Lagar och regelverk kan vara krångliga ibland och då kan det vara praktiskt att ha experter att rådfråga så att inget blir fel. Våra konsulter kan erbjuda rådgivning inom samtliga områden. Du väljer själv i hur stor utsträckning och inom vad du behöver rådgivningen och vi kommer därefter att skräddarsy våra tjänster för dig och ditt företag.

Intresseanmälan

Har du frågor och funderingar som rör ditt företag? Är du intresserad av våra tjänster och produkter? Välkommen att kontakta oss!


Reko Consulting
Adress

Huvudkontor
Borgarfjordsgatan 6b
164 44, Kista

Besökstider
 • Mån-Tors

  08 - 17

 • Fre

  08 - 16

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
010 - 499 27 60

Följ oss

2023 © RekoConsulting AB. All rights reserved.