Löneadministration (HR)

Att hantera löner tar både tid och är oftast komplicerat; det blir inte heller lättare med ständigt nya lagar och förändringar i kollektivavtal. Men löneadministrationen behöver inte vara svår och komplicerad ifall man har rätt verktyg och rutiner.

Vi på Reko Consulting kan hjälpa dig med att effektivisera din löneadministration. Vi gör det genom att kartlägga hela löneprocessen för att se var det går att förbättra samt vilka verktyg som passar just ditt företag. Ibland kan det vara billigare att använda sig av automatiserade tjänster än att själv för hand utföra arbetet. 

En genomlysning utav er löneadministration börjar med att vi genomför intervjuer på plats hos er. Vi pratar med relevant personal för att se hur vad för rutiner och processer som ni har. Vi tittar även på era verktyg och system för lönehantering. Därefter gör vi en analys och identifiera vad för problem och svårigheter som föreligger. Ibland kan det vara bristen på adekvata lönesystemsprogram som är problemet, och ibland kan det vara rutinerna som brister. Efter att ha identifierat problemen så kommer vi identifiera förbättringsmöjligheterna samtidigt som vi tittar på era medarbetares kompetenser. Det kan till exempel behövas en internutbildning för personalen att dels lära sig nya processer och rutiner, dels nya system och mjukvaror. Vi kommer också att rapportera till er hur akut det är med att implementera en förändringsprocess för att ert arbete ska effektiviseras. Allt detta kommer därefter att sammanställas i en rapport som lämnas över till er.

Vi kan givetvis också skräddarsy en sådan genomlysning. Det kan till exempel vara så att du redan har identifierat problemet men vill ha råd för hur du kan korrigera felet eller förbättra arbetet. I den här tjänsten tittar vi på dina behov och specialanpassar tjänsten därefter. 

Vi har även möjlighet att ta fram en specialanpassad outsourcingtjänst för er så att ni kan outsourca hela löneadministrationen och i stället fokusera er tid på att utveckla er kärnverksamhet.

Intresseanmälan

Har du frågor och funderingar som rör ditt företag? Är du intresserad av våra tjänster och produkter? Välkommen att kontakta oss!


Reko Consulting
Adress

Huvudkontor
Borgarfjordsgatan 6b
164 44, Kista

Besökstider
  • Mån-Tors

    08 - 17

  • Fre

    08 - 16

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
010 - 499 27 60

Följ oss

2023 © RekoConsulting AB. All rights reserved.