Personalhandbok

Att ha en personalhandbok på sitt företag underlättar mycket av HR-jobbet. Genom en personalhandbok kan du enkelt samla all information vad gäller företagets arbetsrutiner, personalregler, arbetssätt och annan viktig information. Personalhandboken fungerar då som ett vägledande dokument utöver gällande lagar och regler, den blir som en intern informell lagbok. En personalhandbok beskriver också i detalj hur saker och ting ska hanteras. Sådant underlättar inte minst i konfliktsituationer. 

En personalhandbok sätter också en standard och normer för företaget. Alla anställda hamnar då under denna handbok vilket också skapar transparens i hur företaget sköter personalfrågor samt skapar en känsla av lika behandling. 

En personalhandbok är också extra viktig för nya medarbetare för att kunna sätta sig in i rutinerna och normerna på företaget.

Men att skriva en personalhandbok är inte lätt; Förutom själva författandet så behöver en väl fungerande personalhandbok uppdateras med jämna mellanrum.
Vi på Reko Consulting hjälper dig med att skriva en personalhandbok från pärm till pärm. Men skulle det vara så att du redan har en så kan vi hjälpa dig med att göra en översyn utav den för att se hur den kan förbättras och vara uppdaterad till rådande lagar och regler. Vi hjälper även till med att publicera personalhandboken och trycka den.

Intresseanmälan

Har du frågor och funderingar som rör ditt företag? Är du intresserad av våra tjänster och produkter? Välkommen att kontakta oss!


Reko Consulting
Adress

Huvudkontor
Borgarfjordsgatan 6b
164 44, Kista

Besökstider
  • Mån-Tors

    08 - 17

  • Fre

    08 - 16

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
010 - 499 27 60

Följ oss

2023 © RekoConsulting AB. All rights reserved.