Skatt för dig som företagsägare

Att driva eget företag är både roligt, givande och berikande. Många som startar bolag har oftast ingen föregående ekonomisk eller akademisk utbildning inom skatterelaterade frågor. Det är först vid uppstart och när det är dags för bokföringen och redovisningen som de exponeras för havet av regler och lagar som de måste lära sig att navigera igenom. Det är inte alltid lätt; faktum är att det är väldigt svårt även för en utbildad akademiker. Det krävs oftast år av erfarenheter för att bli duktig och lära sig alla lagar och regler som gäller och påverkar ens företag. Inte minst tar det tid att upptäcka och lära sig alla de sätt där man faktiskt lagligt kan minska på skatten eller slippa betala skatt helt. 

För en företagare så finns det många skattefrågor att lära sig och ta ställning till: löneuttag, aktieägaravtal, inkomstdeklarationer, förmåner, traktamenten, avyttringar med mera. Listan kan göras lång.
Det blir inte heller lättare av att de redan krångliga 3:12-reglerna konstant ändras. Det är svårt att både hålla reda på och hänga med alla skatterelaterade frågor. 

Vi på Reko Consulting är här för att hjälpa dig med att få ett helhetsgrepp på din skattesituation. Tillsammans med oss kommer du få all den information, kunskap, underlag samt rådgivning som du behöver för att tryggt kunna navigera igenom alla skattefrågor. Vill du hellre helt överlåta hela jobbet till oss och i lugn och ro fokusera på din kärnverksamhet i stället? Inga problem, det fixar vi med nöje! 

Tillsammans kommer vi kunna sätta en bra grund för ditt företag att inte bara göra allt rätt redan idag, utan även sätta grunden för att du ska kunna växa och ditt företag nå dess fulla potentialer i framtiden.

Intresseanmälan

Har du frågor och funderingar som rör ditt företag? Är du intresserad av våra tjänster och produkter? Välkommen att kontakta oss!


Reko Consulting
Adress

Huvudkontor
Borgarfjordsgatan 6b
164 44, Kista

Besökstider
  • Mån-Tors

    08 - 17

  • Fre

    08 - 16

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
010 - 499 27 60

Följ oss

2023 © RekoConsulting AB. All rights reserved.