Skatteprocesser

På grund av det snåriga regelverket och komplicerade lagar så hamnar många företag i problem med Skatteverket. Oftast är det ärliga och uppriktiga fel där regelverket helt enkelt är otydligt och ärliga misstag kan ske. Det hela underlättas inte av att skattelagstiftningen år för år blir alltmer komplicerad. Att hamna i en skatteprocess mot Skatteverket är oftast väldigt resurskrävande för den som ifrågasätts utav Skatteverket. Det kan röra sig om stora belopp men även skadat varumärke och anseende. Skatteverket i sin tur har enorma resurser för att driva ärendet hela vägen. Många gånger kan också den tilltalade tro att Skatteverket har gjort en rätt bedömning då denne själv inte har koll på alla lagar och regler. Utan expertis är det därför lätt att tro att Skatteverket har rätt bara för att det är en myndighet. Men många gånger så är rättsläget osäkert; även Skatteverket har svårt att navigera bland lagarna och reglerna ibland. I sådan situationer behövs det experter med erfarenhet inom skatteregler men även skatteprocesser. För att öka dina chanser att få rätt i en domstol är det därför viktigt att skatteprocessen mot ditt företag hanteras rätt från början och att du har med dig experter som är med i hela processen. För att nå framgång i en skatteprocess krävs erfarenhet, insikt i domstolsprocessen samt en hög nivå av teknisk kunskap och färdighet. 

Reko Consulting hjälper dig med våra partners som är experter med erfarenheter inom skatteprocesser och som har vana av att driva och försvara ärenden som kommer från Skatteverket. Våra partners kommer att hjälpa dig på ett noggrant, strukturerat och effektivt sätt för att hantera hela processen från början till slut. Våra partners erfarenheter gör att ni kan känna er trygga med att lämna över hanteringen av skatteprocessen. Vi tar ditt företags välmående och framtiden på allvar!

Intresseanmälan

Har du frågor och funderingar som rör ditt företag? Är du intresserad av våra tjänster och produkter? Välkommen att kontakta oss!


Reko Consulting
Adress

Huvudkontor
Borgarfjordsgatan 6b
164 44, Kista

Besökstider
  • Mån-Tors

    08 - 17

  • Fre

    08 - 16

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
010 - 499 27 60

Följ oss

2023 © RekoConsulting AB. All rights reserved.